« Inicio
0

aplicantes

BECARI/A DEPARTAMENT D'ENGINYERIA (958158) Part Time

en Grup Vilardell Purti en Barcelona (Publicado en 27-03-2019)

AVINENT Science and Technology S.L., és un grup empresarial que vol oferir productes i serveis a mida del nostre client. Ens uneix la voluntat d'esdevenir un partner estratègic essencial tant pel sector industrial, com pel sector mèdic.

Utilitzem la capacitat tecnològica, el coneixement tècnic i la qualitat humana per convertir-nos en empreses amb alt valor afegit, amb una base sòlida de creixement focalitzada en la innovació en productes, processos i serveis, clau del nostre progrés. Adaptar-nos a un decolletatge completament nou, amb unes peculiaritats tècniques i unes especificacions de neteja essencials són elements claus per competir en mercats molt exigents com l'automòbil i el sector mèdic-dental, on la inversió tecnològica i el canvi constant és el que marca la competitivitat del sector. Tot i així, la qualitat, el servei i la innovació segueixen sent la base de tota activitat i el que defensa l'empresa en un sector mèdic on el client i el producte necessiten uns estàndards altament exigents i rigorosos.

AVINENT Science and Technology recull aquestes dues activitat, la industrial sota la marca Vilardell Purtí i la mèdica sota la marca Avinent Implant System. Dos models de negoci diferents que treballen per convertir-se en líders del seu mercat.

Es precisa un/a becari/a per el departament d'enginyeria de la divisió mèdica. Aquesta persona s'afegirà al grup de treball d'enginyers que treballen gestionant projectes multidisciplinars i multidepartamentals d'AVINENT. Participarà en el desenvolupament de projectes de producte, cal que disposi de amb bona comunicació i ganes de treballar en equip per a poder créixer professionalment dins Avinent.

Descripció de tasques:
- Gestió de projectes a nivell de millores o de nous productes.
- Disseny i modificació de plànols
- Digitalització documental
- Suport en cas necessari a l'oficina tècnina de fabricació

Què oferim?
- Oportunitat de treballar en un equip jove i en ple creixement on podrà desenvolupar les seves habilitats.
- Formar part de un grup empresarial en expansió.
- Poder gaudir del programa #healthavinent (descomptes per promoure la Salud)


Trabajos recientes en Grup Vilardell Purti


Visto: 172 veces
« Volver al incio
¿Es este trabajo falso? ¡Denunciar!   
Recomendar este trabajo a un amigo
« Inicio
Recibir Ofertas de Empleo
por e-mail:
Facebook Twitter Rss