« Inicio
0

aplicantes

TÈCNIC/A HELPDESK/ENDPOINT - VALLÈS (HORARI DE MATÍ) Full Time

en UPCnet Barcelona en Barcelona (Publicado en 06-11-2023)

UPCnet és l’empresa de consultoria i serveis tecnològics de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech, experta en ajudar a les empreses i administracions públiques a potenciar l’agilitat de negoci mitjançant l’ús de les TIC. A més de donar servei a la Universitat, aportem coneixement a sectors tan diversos com ara la salut, el manufacturing, els béns de consum i l’ administració pública. La nostra expertesa tecnològica és igualment àmplia i comprèn els àmbits de l’Analytics & Big Data, la computació d’alt rendiment o la seguretat.
Funcions: Donar suport al professorat en l’ús de les aules híbrides dels centres per la docència (equips informàtics, càmeres, micròfon i altaveus). Donar suport logístic a les aules i espais docents. Resoldre les incidències dels equips audiovisuals, verificant el seu correcte funcionament. Realitzar tasques de manteniment preventiu i correctiu d'espais docents i de sales de reunions amb equipament TIC. Realitzar l’operació bàsica dels sistemes informàtics i de comunicació i sistemes audiovisuals, d’acord amb els procediments establerts, per facilitar les tasques dels usuaris. Realitzar les operacions bàsiques dels equips i aplicatius (muntatge d’equips, cablejat, configuració, posada en marxa i aturat, control de les condicions...) i el manteniment dels mateixos (detecció i diagnòstic de petites avaries, resolució d’incidències, manteniment...) d’acord amb els procediments establerts, per garantir-ne el correcte funcionament. Atendre als usuaris en les seves consultes i problemes relacionats amb els sistemes informàtics i de comunicació, per tal de resoldre'ls o encaminar la solució de manera eficient. Recollir suggeriments dels usuaris per millorar el servei. Controlar el material informàtic (inventari, préstec, estoc, comandes...). Realitzar activitats formatives d’ofimàtica i de suport a usuaris.


  • Experiència 12 mesos. - Formació: Grau mig SMX (Sistemes Microinformàtics i Xarxes) o equivalent Coneixements: Coneixements de sistemes operatius Windows i Linux a nivell d'administració Ofimàtica de gestió, aplicacions informàtiques de suport a la gestió i eines de comunicació electrònica a nivell d’usuari avançat Coneixements d’ús d'eines GSuite: GMail, Calendar, Meet, Drive... Coneixements bàsics d’equips i eines d’imatge i so Coneixements d’operació de xarxes LAN i Wifi - Experiència: Manteniment hardware d’equips informàtics (canvi discos, RAM, components que fallen, etc).

  • TÍTOL FP DE GRAU MIG

  • ASIX

  • català (parlat b1 - llindar, escrit b1 - llindar)

  • Competències / coneixements: Es valorarà Estudis del grau superior ASIX (Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa), titulació de formació professional FP2, batxillerat o equivalent, preferentment en informàtica Coneixements de desplegament i configuració d’imatges d’equips informàtics Configuració d’equipament audiovisual i multimèdia: so, vídeo, gravació, visualització, videoconferència, streaming Familiaritat amb eines de suport remot als usuaris Nocions bàsiques sobre seguretat informàtica (antivirus, malware) Nocions d’eines d’administració electrònica (certificats digitals, signatura electrònica) Instal·lació, configuració i ús de clients de correu electrònic, navegadors i antivirus Es valorarà coneixements d’anglès
  • Contracte laboral indefinit

  • Jornada completa

  • Altres beneficis: T'oferim Incorporació immediata Estabilitat laboral i creixement professional Conciliació de la vida personal i professional: disposem d’un innovador i premiat programa propi de conciliació "PEOPLE FIRST" perquè ens importen les persones de la nostra companyia. Aquest programa inclou un conjunt de mesures en diferents àmbits per afavorir la conciliació: Flexibilitat d'horaris d'entrada i sortida 28 dies hàbils de vacances a l'any Permisos addicionals de maternitat i paternitat, exàmens, etc. i altres permisos especials! Desenvolupament professional: disposem d’un programa de formació contínua que t'ajudarà en el teu desenvolupament professional: certificacions oficials, campus online propi, formacions tècniques i en habilitats, formació en anglès, congressos, etc. Avantatges econòmics a l'entorn UPC: fins un 40% de descompte en programes de màster, postgrau i cursos de formació contínua a la "UPC School", descomptes a l'Òptica Universitària, Esports UPC, etc. Pla de retribució flexible d'acord a les teves necessitats: abonament de transport, tiquet restaurant, assegurança mèdica i tiquet guarderia.Visto: 36 veces
« Volver al incio
¿Es este trabajo falso? ¡Denunciar!   
Recomendar este trabajo a un amigo
« Inicio
Recibir Ofertas de Empleo
por e-mail:
Facebook Twitter Rss