« Inicio
5

aplicantes

ADMINISTRATIU/VA FORMACIÓ Full Time

en CENTRO DE ESTUDIOS ADAMS BARCELONA,SA Barcelona en Barcelona (Publicado en 07-12-2023)

Estem buscant una persona organitzada i motivada per a unir-la al nostre equip. El candidat/a ideal serà responsable de dur a terme diverses tasques administratives que recolzin el funcionament eficient de la nostra empresa. Aquesta posició requereix habilitats excepcionals per a l'organització, l'atenció al detall i la capacitat per a treballar de manera efectiva en un entorn dinàmic. Si ets una persona metòdica, proactiva i tens experiència en tasques administratives, et convidem a a unir-te a nosaltres!
Gestionar tasques administratives diàries. Gestió de documentació de cursos. Maneig d'aplicacions i eines informàtiques. Reclamació i comprovació de documentació d'alumnes. Col·laborar amb altres membres de l'equip per a assegurar la coherència en les operacions administratives.


  • Experiència 1 anys. Experiència prèvia en funcions administratives

  • TÍTOL FP DE GRAU MIG

  • català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)

  • espanyol (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)

  • Competències / coneixements: Experiència prèvia en funcions administratives. Habilitats avançades en l'ús de programari d'oficina, incloent Microsoft Office (Word, Excel). Excel·lent habilitat organitzativa i atenció al detall. Fortes habilitats de comunicació verbal i escrita en català i en castellà. Capacitat per a gestionar múltiples tasques i prioritats de manera efectiva. Actitud proactiva i capacitat per a treballar de manera independent. Coneixement de pràctiques administratives i procediments d'oficina.
  • Contracte laboral indiferent

  • Jornada completa

  • Altres beneficis: Contracte indefinit Incorporació immediata Millores de conveni Excel·lent clima laboral Tindràs la possibilitat d'accedir al catàleg de formació de l'empresa!Visto: 99 veces
« Volver al incio
¿Es este trabajo falso? ¡Denunciar!   
Recomendar este trabajo a un amigo
« Inicio
Recibir Ofertas de Empleo
por e-mail:
Facebook Twitter Rss